Voor je het weet zitten we alweer in de maand April of zelfs al Mei. Via Patrick van Redron Photography kreeg ik de opdracht om een Communiekaart en Bedankkaartje n.a.v. zijn foto's te ontwerpen voor Luca & Danaé samen. Zo was ik met de ene kaart bezig en toen kwam de volgende aanvraag binnen. Voor Noah mag ik zowel een uitnodigingskaart als een heel origineel gastenboek ontwerpen. Zodra alles opgestuurd is, zal ik de ontwerpen in zowel op mijn facebookpagina als op mijn website plaatsen. 

Afgelopen week was ik ook bij de 'Breakfastclub' van het Woman to Woman netwerk. Eerder vertelde ik jullie dat wij in februari een film/netwerkavond hebben gehad met een 70-tal vrouwelijke ondernemers. En dit ontbijt was met een iets kleinere groep van ook vrouwelijke ondernemers. Maar dan meer met de dames die interesse hebben om zich bij het netwerk aan te sluiten. We hebben ieder eerst genoten van het heerlijke ontbijt bij Café Bijsmans en zijn daarna van plek geswitcht (om zo eigenlijk elke ondernemer even te kunnen spreken). Daarna was het pitchen geblazen en toen kregen wij nog een interessante inspiratiesessie van Laura Lazzarini. De volgende bijeenkomst is in April en dit zal in een van de huiskamers van de dames zijn. Ik ben benieuwd wat daaruit gaat komen! 

Bij infour mocht ik afgelopen week de stagiaire een 'handje' helpen. Ze heeft een hele leuke meesterproef waar ze een aantal uren in mag gaan steken. Ik heb samen met haar zitten brainstormen en overleggen en merkte aan mijzelf dat ik alleen al zeer enthousiast werd van de opdracht. Ze gaat wellicht een guerilla-actie inzetten om tot een zeer pakkend eindresultaat te komen. Ik mag er helaas niet teveel over zeggen. Maar zal zeker het eindresultaat met jullie delen als ze alles gepresenteerd heeft. 

Voor nu staan er weer een aantal dingetjes op mijn do-to-lijstje die ik eens ga afwerken en ben ik a.s. dinsdag samen met Sigrid (van Good Busy) bij het netwerketentje van Daretobeshe. En volgende week bij 'Borrelt_ WeTalk Bizz' Iets om al naar uit te kijken! Wat zijn jullie plannen voor aankomende week?