Wat vliegt de tijd eigenlijk, weer een hele week voorbij.

Sinds twee weken kom ik eens in de zoveel tijd op mijn oude stageplek, dit is voor mij goed te combineren als ik een dag moet werken en ik mijn zoon naar opa of oma breng. Op en neer rijden van Sittard – Heerlen is een optie, maar in Heerlen blijven op een werkplek is natuurlijk stukke makkelijker. Zo vroeg ik aan mijn toenmalige stagebegeleidster (inmiddels een goede vriendin) of het goed was als ik voor een dagje een bureau kon bezetten. Mijn laptop heb ik, alleen maakt toegang tot internet het een stuk makkelijker. Hoewel Bagels & Beans ook tot de opties behoode (maar slechter voor de lijn) verbleef ik liever in het Peutz gebouw (Superstudios) aan de Oliemolenstraat.

Zo gezegd, zo gedaan. En zo merk je dat het toch wel fijn is om niet alleen te werken, maar ook eens op een locatie met meerdere (creatieve) collega's. Het inspireerde mij. Wat daaruit kwam? Het idee om elke week een bureau te komen bezetten voor mijn eigen opdrachten en wellicht soms iets voor infour te kunnen betekenen. Ook fijn om eventueel klanten te kunnen ontvangen in een van de mooie (vergader)ruimtes. Ik ben nog niet helemaal uit over de dag(en), maar deze week zit ik er alvast de hele week te 'Boelsen'. De catalogus (in maar liefst vijf verschillende talen) moet afgerond worden. He, Ho, Let's go!

Volgende week ga ik met een aantal vrouwelijke onderneemster (zoals van W2W als uit mijn eigen netwerk) naar het gezamenlijke B2B Zuid-Limburg event van het MKB. Voor een 'out ot the world experience'. Ik ben zeer benieuwd. Is er nog iemand die gaat?