Drie, oh én Vier.

By 29 februari 2016Project Ce

Foei. Foei Céline. Eigenlijk zou ik elke week een bericht plaatsen. Maar bij deze moet ik jullie wel laten weten dat ik afgelopen 1,5 week flink de griep heb gehad. En vanaf vandaag ben ik eigenlijk weer een beetje onder de 'levende'. Ik heb dus éindelijk ook mijn e-mail (lees 150 stuks!) weg kunnen werken. Natuurlijk heb ik tussendoor mijn e-mail wel bekeken en de belangrijkste eruit gefilderd en tegen klanten gezegd dat ik het wel gelezen had, maar dat alles net even iets langer duurde als gehoopt. 

Tijdens het snotteren door heb ik mijn 'concullega' Katinka geholpen met het drukwerk voor het geboortekaartje van Julia. Zoals vele van jullie misschien wel weten bieden genoeg internetdrukkerijen hele mooie prijzen aan voor producten in een bepaald format. Wijk je hier echter maar ook een beetje vanaf, dan zul je toch al gauw een offerte moeten aanvragen en kom je eigenlijk tot de conclusie dat iets 'aparts' of beter gezegd 'out of the box' toch wel een stuk prijziger is. Katinka ontwierp een aantal jaar geleden de trouwkaart voor de ouders van Julia. Ik vond het nu dus ook vanzelf sprekend om haar te helpen met het geboortekaartje. In één dag produceerde mijn (hele lieve!) Canon dubbelzijdige printer maar liefst 90 geboortekaartjes op 250 grams papier. Ik heb nog altijd een beetje spierpijn in mijn armen. Maar, het is leuk werk! Zodra Katinka haar ontwerp online 'gooit' zal ik het met jullie delen! 

Vanuit het womantowoman netwerk hebben wij afgelopen week in samenwerking met Quatro bioscoop in Heerlen een film/netwerkavond gehad met maar liefst ruim 70 vrouwelijke onderneemsters! Het was echt een groot succes!

Ik ben nog steeds een beetje zoekende wat ik nu met mijn website wil. Ik weet vooral even niet zo goed wat ik er allemaal op wil hebben. De nu nog huidige website is prima, maar deze heb ik eigenlijk overgezet. En dus alleen voorzien van kleine tekstuele aanpassingen én natuurlijk het nieuwe logo. Wat zouden jullie vooral op een website van een grafisch vormgever (behalve de portfolio natuurlijk!) willen zien? Ik zie soms zelf door de bomen het bos niet meer, omdat ik juist weet wat er allemaal kan en ik dan zelf geen keuzes meer kan maken. Dus feedback is erg welkom!

En als ik dan toch bezig ben met een nieuwe website, zal ik ook maar gelijk weer eens een nieuwe profielfoto laten maken. Vinden jullie niet? De huidige die ik nu overal gebruik is alweer zo'n 3 (!) jaar geleden gemaakt door Emanuelle. Tijd voor een nieuwe, hoewel ik eigenlijk toch wel eerst een aantal kilo zou willen afvallen (maar, willen we dat niet allemaal? 😉 )